Råbiff à la Angie
- 600 gram nymald oxfilé
- 4 äggulor
- 1 rödlök
- 2 msk dijonsenap
- 1⁄2 dl inlagda rödbetor
- 2 msk kapris
- Grovmalen svartpeppar
- Salt
- Vatten
- 2 msk riven pepparrot
- 2 msk inlagd gurka
- Flingsalt
- Finhacka löken, rödbetor och kapris.
- Knåda köttet i en bunke och tillsätt lite vatten.
- Blanda i den den hackade löken, rödbetor och kapris och dijonsenap.
- Salta och peppra ordentligt.
- Forma fyra stycken biffar.
- Gör nu ett en liten grop i varje biff där du placerar äggulan.
- Toppa råbiffen med riven pepparrot, inlagd gurka och flingsalt.
- Servera med en enkel tomatsallad, råstekt potatis eller som det är med ett glas rött.
Recipe by Hötorgshallen at https://hotorgshallen.se/recept/kott/ra%cc%8abiff-a-la-angie/
3.5.3239