Nyhetsrapporteringen av presidentval som ald

26 utsökta matbloggar

matbloggspriset-hotorgshallen-saluhall-stockholm-matbloggar-matbloggare-bloggar

Just nu pågår det så väldigt mycket saker. Nyhetsrapporteringen av presidentval som aldrig tar slut och en snöstorm som gör sitt för att försvåra pendlande och promenader. Då finns det bara en sak kvar att göra (eller tjugosex): bloggläsning!

Imorgon presenteras vinnarna av Matbloggspriset, en prisutdelning för landets alla fantastiska digitala receptmakare och matkreatörer.

Hötorgshallen är med och sponsrar vinnarna med presentkort, som gäller hos samtliga handlare i saluhallen, och bjuder in matbloggarna till att upptäcka saluhallens enorma utbud och mångfald av spännande mat samt råvaror från hela världen.

Hötorgshallen hyllar den personliga stilen och det egna uttryck som utmärker en inspirerande matblogg, det är ju samma sak som kännetecknar alla olika handlare i en saluhall.

I alla tävlingar är det ju inte bara vinnarna som är värdiga en scrollande mobilafton, bland de nominerade finns det precis lika många stjärnor och matmässiga skattkammare som den som kniper första plats. Här är därför hela listan över nominerade i olika kategorier i år, återgå och kika närsom du behöver inspiration och matlust:

Bästa dryckesblogg

Mad about Madeira

Vinifierat

Vintomas

Bästa bak- och dessert

Fredagskakan

Nattbagaren

Homemade Stockholm

Cookies and Sweets

My kitchen stories

Hedersutmärkelse

Foodfolder

Zeinas Kitchen

Better Bloggers

Månadens Gröna

Bästa foto

Cashew Kitchen

By Diadonna

Evelinas ekologiska

Linda Lomelino

Folkets val

Happy Food by Petra

Niiinis

Kitchen of Anna

Jävligt gott

Linnea Seidel

3 kockar 7 kids

Gastrovin

Blomster och bakverk

Sandras Matkrypin

Kokerskansruthsbarnbarn