Ankara Kebab, som tidigare hette Master Kebab var ett av de första kebabställena som startades i Stockholm år 1976. Det är ett härligt ställe för dig som vill smaka Sveriges bästa kebab, falafel och mezerätter. Här får du dessutom alltid hundra procent svenskt nötkött, välkryddade såser och ständigt fräscha grönsaker. Med tanke på maten och stämningen är det inte konstigt att de har många stammisar!
Relaterade inlägg
Sill, färsk potatis, lax och jordgubbstårta är alla trogna inslag på midsommarlunchen. Men efter att du dansat små grodorna, hoppat säck och spelat kubb är det dags för nästa midsommartradition,…
Under 60 år har det minst sagt hänt både ett och annat i Hallen. En klassiskt historia som många säljare minns än idag är den lilla damen från Östermalm i den…
"Detta är en mycket förlåtande rätt. Det kan ibland vara svårt att få den fullkomligt perfekt, men det är också nästintill omöjligt att misslyckas.” Taylors & Jones om maträtten ugnsstekt…