Picknick för lata dagar

Äntligen är julisolen här och ger värme till sena sommarmiddagar och badhanddukar som hänger på tork i den svajande vinden. Det är semestertider och dags att slå av på takten. Istället för att planera och ha en massa måsten är det veckor där du går helt på din egen känsla och lust.

Därför har vi samlat ihop massor av goda grejer som är perfekta att packa ner i picknickkorgen, så att du kan njuta av semesters alla lata dagar.

Bosphorus Meze Store

Åk ner för rulltrappan och be dig hit. I disken möter du ett hav av fantastiskt goda rätter att plocka ner i korgen. Vi är svaga för deras filodegsknyten och röran mamaganusch.

Pierias Livs

När solen står som högst är det skönt att svalka sig!  Det är då du plockar fram en burk iskall ekologiskt kokosvatten som du köpt på Pierias Livs. Sen är det dags för ett dopp!

Formageriet

Ska du träffa någon du tycker extra mycket om på semestern? Då ska du gå till Fromageriet och plocka med dig en bit vällagrad Gruyére. Tillsammans med en schysst flaska vin blir det en smakvinnande kombo på picknicken.

Fiskeläget

Det är något speciellt med att sitta på en klippa, blicka ut över havets rullande vågor och äta färska räkor. Mer semesterkänsla än så blir det knappt. Gå till Fiskeläget och plocka med dig ett par hekto!