3 Mat-trender 2018

Souping, hälsosam fritering och alkoholfria drycker.. Vare sig man följer dem slaviskt eller ser dem som roande inslag i vardagen så är trender ett faktum, här kommer ett axplock från Pinterest topp 100-trender inför 2018:

Super-kaffe

Sökningar på kombinationen kaffe och något litet extra har ökat med 218% på Pinterest, dock syftar det lilla extra inte på sötsaker utan på ett hälsosamt tillskott, exempelvis proteinpulver eller maca. Nytta och nöje i form av nytta och fika. Kika förbi hos Himalaya i Hötorgshallen och hör med Andreas om tillagningsknep.

Marockanska kryddor

Kummin, kardemumma och koriander förhöjer maträtterna vintern 2018 och sökningarna på de nordafrikanska smakerna har ökat med hela 2579%. Stilla suget med rätter lagade helt från grunden hos La Gazelle i Hötorgshallen.

Plantbaserad protein

Linser, quinoa, hampa och fler proteinrika grödor eftersöks på pinterest, allting protein som inte är kött helt enkelt. I färdiglagad form hittar du en mängd valmöjligheter av plantbaserade proteiner hos Bosphorus på nedre plan i Hötorgshallen.

Fler trender hittar du här.