Presentkort

presentkort

VIKTIG INFORMATION!

Just nu håller vi på med ett leverantörsbyte av våra presentkort. Detta innebär att du för tillfället  inte kan köpa fysiska presentkort i Hötorgshallen. Tills vidare hänvisar vi dig som vill köpa våra presentkort till vår digitala försäljning av presentkort, du hittar denna länk nedan.

Köpa större mängder presentkort?

Som vanligt så är det smidigaste sättet för att köpa många presentkort att göra detta digitalt. Så du kan fortfarande köpa och ge bort ett presentkort, men mottagaren kommer inte att kunna nyttja det förrän i början av juli. 

Har du fått ett digitalt presentkort med QR-kod?

Detta leverantörbyte påverkar även dig som fått ett digitalt presentkort och nu är på plats här i hallen för att aktivera detta. Tyvärr kommer du inte att kunna göra det just idag. Maskinen kommer att fungera precis som vanligt igen i början av juli. Vi är ledsna för det besvär detta orsakar dig. Om ditt digitala presentkort håller på att gå ut så behöver du däremot inte oroa dig, vi kommer att  hjälpa dig med att förlänga kortet.

Har du några mer frågor är du välkommen att kontakta oss på info@hotorgshallen.se

DIGITALA PRESENTKORT

Du köpa dina presentkort för Hötorgshallen direkt på webben. Oavsett om du vill köpa ett presentkort till en god vän eller 300 presentkort till hela personalen så kan du nu smidigt göra det via webben. Mottagaren får en QR-kod skickad till sig som man sedan använder för att på plats i hallen plocka ut ett presentkort från vår presentkortsautomat.

KÖP HÄR

Med ett presentkortet hos Hötorgshallen får mottagaren tillgång till de flesta av våra delikatessbutiker och restauranger som bjuder på matupplevelsen från hela världen. Spendera dagen med ett iskallt glas bubbel och skaldjur vid fiskdisken, lägg pengarna på en oförglömlig köttbit i världsklass, handla nyrostat kaffe och praliner till helgen eller ät en lunch från det koreanska köket. En garanterad succé till såväl den enskilda matälskaren, som till alla anställda på kontoret!

KÖP HÄR

Kontrollera saldo

Klicka här för att kontrollera ditt saldo