Minipizza med kallrökt lax, timjans-creme fraiche och chèvre.
Det är något särskilt inspirerande med instagram på hösten, speciellt i matväg. Grytor plockas fram, ljus tänds på matbord runt om i staden och favorithandlare presenterar säsongsnyheter i sina sortiment. Den senaste månaden har Fiskeläget på Hötorgshallens nedre plan varit riktigt flitiga på sin insta: krabbfester, räkmackans dag och årets svenska hummerdebut har allt dokumenterats med bravur.
Minipizza med frutti di mare-tema del två. På denna är havskräfta, chorizo, tomatsås, mozzarella och salvia stjärnorna.
Den höstigare versionen av pizzan består av kallrökt lax, chèvre, och pumpa.
Räkmackans dag den 14 oktober firas kanske bäst med denna lena och krämiga lyxlirare. Handgjord och dagsfärsk på Fiskeläget precis varje dag.
Italienska laxbiffar och kantarellfylld hälleflundra från delidiskarna, för den som saknar middagsinspiration.
Här hittar ni Fiskelägets instagram och facebook. En ny fräsch hemsida har de dessutom, checka in här!