I torsdags förra veckan i vårt e-nyhetsbrev gick receptet på de här smarriga kycklingfiléerna ut lagom till helgens middagsplaner.
Det kan vara knepigt att veta vilken dryck som passar till maten och även detta löser vi i ovan nämnda brev med handplockade drycker, helt skräddarsydda för varje enskilt recept. Det är ett enkelt sätt att imponera på middagsgästerna och dessutom ett mindre beslut att ta i fredagshandeln.
Så, prenumerera och få recept plus dryckestips och helginspiration prick varje torsdag. Nyhetsbrevet kan du prenumerera på i sidomenyn här —> eller längst ner på sidan ifall du läser på mobilen
Här kommer förra veckans recept för er som missade tåget:
- 4 st kycklingfiléer
- 1 dl riven parmesan
- 3 msk pesto
- 1 dl inlagda sweet chili drops (finns hos Prima Deli).
- 100 g fetaost
- 1 pressad vitlök
- 50 g smör till stekningen
- Värm upp stekpannan till medelhög värme med en klick smör och lite olja.
- Lägg i vitlöken och kycklingfiléerna. Salta och peppra.
- Låt filéerna få lite färg och pensla de därefter med pesto.
- Stek ca 10 min på medelhög värme på varje sida, tills de är genomstekta.
- Ringla över chilipaprikorna och fetaosten. Hacka gärna den i små kuber så smälter de fint över filéerna.
- Stek i några minuter och avsluta med den rivna parmesanen.
’