Adventskalender lucka 23: Färdiggriljerad julskinka

I lucka 23 i Hötorgshallens adventskalender hittar vi en stressfri julskinka – den färdiggriljerade varianten hos G. Nilsson Livs.

Dagen före dopparedagen hörni! Hoppas stressen inte är alltför påtaglig. Ifall du saknar tid och ork att stå och laga julmat hela morgondagen så kommer här ett tips: kör hemlagat ändå. Handlarnas hemlagade mat alltså! För all tid du inte haft till att lägga in sill och griljera skinka har handlarna gjort det istället i hela december. Så nu kan du köpa färdig men ändå hemlagad mat i Hötorgshallen.

Saluhallen är en av de sista platserna där du kan köpa färdigmat utan att det är halvfabrikat, det är fortfarande folk som lagat maten och inte maskiner som tillfört massa tillsatser.

Den färdiggriljerade skinkan hos G.Nilsson Livs till exempel, den smakar för sjutton precis som barndomsskinkan gjorde, men utan stressen i köket.

De är bara att skiva upp skinkan och luta dig tillbaka. De finns både i varianten Duroc-gris från Skövde och även ekologisk från Gotland. Du hittar G.Nilsson på nedre plan.

Hötorgshallens adventskalender fortsätter fram till julafton med nya erbjudanden och produkttips varje dag. Följ oss på Facebook och Instagram för att inte missa morgondagens lucka!