Adventskalender lucka 22: Nötter till julbordet

I lucka 22 i Hötorgshallens adventskalender hittar vi hela julens nötter från Pierias Livs.

Nötter är bland det nyttigaste på hela julbordet. I en näve av naturens godis får du i dig både protein, fibrer, mineraler och vitaminer. Visa föredrar nötter med skal, det är trots allt lustfyllt att sitta med nötknäpparen och knäcka skal efter skal medan juldiskussionerna går varma. Andra föredrar rostade och saltade alternativ, med sin långa och smöriga eftersmak som gör att till och med ett glas vatten smakar ljuvligt efter en omgång. Så finns det de som vill ha sin nöt i skrud, till exempel kanderad eller mantlad med choklad eller kanel.

Precis vad du än är på jakt efter i nötväg kan du förmodligen hitta hos Pierias Livs. Dessutom kan du smaka allt innan du handlar hem det. Smaka, ät, gå några varv kring butiken och insup den härliga julekänslan idag. Här är påsarna små och prisvärda så du kan plocka med dig lite av varje.

Prova till exempel kolamandlarna hos Pierias Livs, de ser ut som vackra små stenar och smakar fantastiskt gott. Du hittar butiken på Hötorgshallens nedre plan.

Hötorgshallens adventskalender fortsätter fram till julafton med nya erbjudanden och produkttips varje dag. Följ oss på Facebook och Instagram för att inte missa morgondagens lucka!