k väl ordet tillverkat - de gör nämligen all

Handlarintervju med Master Kebab/Hisar Fastfood

Master kebab1

Master Kebab är en av Sveriges första kebabrestauranger, redan 1979 slog de upp portarna i Hötorgshallen och sedan dess har de dagligen tillverkat och sålt en av stans godaste kebaber. Märk väl ordet tillverkat – de gör nämligen all kebab helt från start på plats i Hötorgshallen och med jämna mellanrum ser man en kebabstock (cylindern med nötkött runtomkring) rullas genom saluhallen för att sedan fyllas på och grillas till perfektion i butiken.

För lite mindre än en månad sedan lät Master Kebab fälla väggen mellan sin egna butik och Hisar Fastfood och nu finns där en generös yta med sittplatser att tillgå. Butikerna har slagits samman och serverar både saftiga kebabrullar med krispiga grönsaker och vegetariska turkiska burgare.

Hej! Vilken är er personliga favorit från butiken?
Kebabrullen med olika smakrika såser och tortillabröd. Den är enkel att äta och mättande. Den är ”delicious”.

Vilken är kundernas favorit bland era läckerheter?
Kebabtallriken med pommes frites eller ris. Allt i vår kebabtallrik är helt färskt – vi använder inte något som har varit djupfryst, utan allt är färskt.

Vad är det bästa med Master Kebab/Hisar Fastfood i Hötorgshallen?
Att det är så rent och fräscht här och vi håller alltid högsta kvalitet på både mat och service. Eftersom vi är ett familjeföretag så blir servicen extra bra.

Master kebab2

Imorgon, torsdag, på Kristi himmelfärdsdag har hallen stängt men på fredag har vi öppet igen som vanligt mellan 10-18.30. Vi ses då!