Mi Esquina är en guldgruva av sydamerikanska och filippinska delikatesser. Mustiga chilenska oliver, fluffiga panettone-kakor och hemlagad pebresås är några utav specialiteterna och den muntra personalen med Rowena (till vänster i bild) i spetsen gör varje besök till en trevlig upplevelse.
Bloggen var förbi för att höra vad 2016 bjuder på för godbitar.
Hej Rowena! Vilken produkt är din personliga favorit i ert sortiment?
Pirogen med köttfärs som vi gör själva. Den är lite stark, saftig och smakrik, perfekt till lunch!
Vilka är kundernas favorit – vad säljer ni mest av?
Cocktailchorizona. De italienska, milda och krispiga korvarna är ultimata festsnacks, stora som en munsbit och krispiga som de bästa ölkorvarna.
Vad är det bästa med Mi Esquina?
Våra empanadas tycker jag. De chilenska pirogerna gör vi med ett 15 år gammalt recept, de är helt unika i sitt slag och slår därför också det mesta!
Queso frescon hos Mi Esquina är tillverkad på komjölk och den smakar som en himmelsk blandning mellan mozzarella och halloumi.
Empanadas är den latinamerikanska versionen av piroger och fyllningen kan bestå av alltifrån köttfärs till äggröra och oliver.