Adventskalender lucka 12: specialkorv och öl hos Taylors & Jones

I lucka 12 i Hötorgshallens adventskalender hittar vi ett hett tips för dig som befinner dig mitt i julklappshetsen och behöver en paus: specialkorv & öl hos Taylors & Jones i Hötorgshallen 13-15 december.


Under 3 dagar serverar Taylors & Jones i Hötorgshallen 3 speciellt framtagna korvar tillsammans med 3 varianter färsk Pilsner Urquell. Dom kallar det Brewers and Makers och beskriver själva det så här:

“Njut av en marvellous Gloucester med karamelliserad lök tillsammans med mjölkiga MLÍKO. Polackens favorit Kielbasa serveras med surkål/senap och funkar perfekt med en krispig NA DVAKRÁT. Den lena HLADINKA tillsammans med provensalsk lammkorv och fetaost/rostad paprika… Oh, mon Dieu!”

utom att du kan avnjuta en delikat korvmidda
Perfekt tips för dig som befinner dig mitt i julklappshandeln och behöver sätta dig ned en liten stund. Du hittar Taylors & Jones på gatuplan i Hötorgshallen.

Hötorgshallens adventskalender fortsätter fram till julafton med nya erbjudanden och produkttips varje dag. Följ oss på Facebook och Instagram för att inte missa morgondagens lucka!