inlägg skriver de även om vad de använde sin

Gör som Freedomtravel och ordna glöggvandring

freedomResebloggen Freedomtravel har skrivit fint om Hötorgshallen och bjuder på en liten rundvandring genom världens saluhall i sin blogg;
“I Hötorgshallen hittar man alla möjliga specialiteter, och vi brukar bege oss hit om vi vill ha något extra gott inför någon bjudning eller om vi letar efter något som är svårt att hitta någon annanstans.”

christmas-791110_1280
I dagens inlägg skriver de även om vad de använde sina inköpta delikatesser från Hötorgshallen till: nämligen en glöggvandring. Ett himlans bra tips! Jag har själv funderat på att ordna något liknande med min familj, där man till exempel äter förrätt hos person 1, går vidare till person 2 och äter huvudrätt, och sedan dessert hos person 3.

En idé är att också ha olika länder som tema, typ förrätt från Italien, huvudrätt från Chile och efterrätt från Finland. Självklart är ju Hötorgshallen det optimala inhandlingsstället med alla delikatesser från världens hörn. En perfekt aktivitet för mellandagarna!

goulash Hötorgshallen
Freedomtravel körde på ungerskt tema och bjöd bland annat på gåslever från Hellbergs fågel & vilt på smörstekt toast med varm päronkompott, samt gulaschsoppa. Länkar till recept hittar du i deras blogginlägg, de två undre fotografierna i det här inlägget är från Pixabay.

Har du provat på något liknande koncept som glöggvandring, och kan dela med dig av tips?