Hötorgshallen har öppet prick varje dag fr

Hötorgshallen har öppet alla dagar fram till jul nu – inkl. söndag


Det är 9 dagar kvar till jul nu. Hötorgshallen har öppet prick varje dag fram tills den 23 december, till och med på söndag. Handla klokt och slipp den största trängseln. Här kommer handlarnas 4 bästa tips för ett klokt och stressfritt julhandlande.

1. Handla imorgon och frys in.
Ta fram kvällen innan julafton, låt tina i kylen under natten så är dina varor helt färska på julafton.

2. Kom när hallen öppnar.
Häng på låset. Kl 10 öppnar Hötorgshallen och även ifall kunderna är många, även vid denna tid precis innan jul, så är de också målmedvetna, du kommer kunna få hjälp fort och effektivt. Dessutom är handlarna troligtvis utvilade också och kan ge dig bästa möjliga service.

3. Planera inköpen
Underskatta inte folkmassorna i hallen i julhandeln – det är härligt men väldigt förvirrande, risken är stor att du glömmer vad du behöver och impulshandlar. Tänk ut vad du behöver innan så underlättar du både för dig själv och handlarna.

4. Njut!
Att julhandla i Hötorgshallen är en härlig och historisk upplevelse, tänk att våra mor- och farfödrar en gång för många år sedan handlade sina julbordsfavoriter på samma sätt. Många av handlarna i hallen vet nog dessutom vilka de var, vilket gör Hötorgshallen till en så unik och stämningsfull plats. Saluhallen är aldrig så fylld av energi som de sista dagarna innan julafton, därför är det sista tipset också det enklaste – njut av atmosfären!