Hötorgshallens nya hemsida, hurra!

Hipp hipp hurra för Hötorgshallen som fått sig en tjusig ny internet-skrud! Här är några av de sakerna du kan göra i vårt webb-hem just nu:

Saluhallens butiker

handlarsidorna lär du känna var och en av våra handlare bättre. Alla butikerna är kategoriserade i varsin genre, tex kött eller fisk beroende på sortiment. På sidorna finns länk till handlarens egen hemsida och kontaktuppgifter ifall du vill lägga en beställning.

Matkarta

På världskartan, som uppdateras ständigt, så kan du klicka och hitta recept, nyheter och trender från olika länder. Vi är ju hela världens saluhall trots allt 🙂 Målet är att fylla alla vita områden med matig info.

Dagsfärska öppettider

Hela årets öppettider hittar du här, och det första du möts av på startsidan är dagens öppettider. Himla fiffigt. Går du in på en söndag så står det stängt tyvärr, men då är det inte heller mer än 24h tills vi slår upp portarna!

Alla nummer av tidningen Hallen

Alla nummer av vår tjusiga tidning hallen kan du bläddra igenom i pdf-format på mobben. Du hittar dem här.

Recept i hundratal

En fullspäckad receptsida indelad i olika underkategorier såsom vegetariskt, fisk, kött och dessert. Varning för beslutsångest, finns en hel del recept där..

Historien om Hötorgshallen

Till sist har vi en historiesida, alltså tänk att bara namnet Hötorget är från 1600-talet!