Husmanskost, snutkäk, wallenbergare, kåldolmar och svart vitlök

Snart är den här skönheten på vift i Hötorgshallen! Menar naturligtvis det nyaste numret av vår trippelt prisbelönta tidning Hallen, nummer 13. Olyckans nummer men långtifrån en olycklig publikation! Här kommer ett litet smakprov:

Jens Linder är tillbaks med fotografen Stefan Wettainen och de guidar oss genom allt vad snutkäk innebär. Krim-genren har blivit omåttligt populär i Norden, både i serie- och bokform och vi följer alltifrån skandalösa mordrättegångar på SVT Play, till mystiska brottsfall i Bron och Wallander – vi blickar mot det skräckfyllda och Jens Linder blickar på maten som äts i sammanhangen. Du kan se fram emot en fantastisk artikel med kreativ vinkling och förstås: tillhörande recept. Laga en snutmunk royal innan du bänkar dig framför Sherlock.

Plocksidan med varor från Hötorgshallen blir finare och mer spännade för var gång. I denna tidning har Kristina Funck samlat mörka deilkatesser från saluhallen, alltifrån blodkorv till svart vitlök och tryffel. Ett bra tillfälle att få lite inblick i de oändliga delikatesssortimenten hos Hötorgshallens handlare.

Handlarna bjuder också på recepten till sin godaste husmanskost. Lena Söderström har lagat och stylat medan Eva Hildén Smith har fotat sig igenom alltifrån Ibrahims mammas kåldolmar till Pär-Anders ugnsbakade öring och Manuel och Rowenas wallenbergare. Goda recept och suktande bilder utlovas!

Tidningen är snart i en Hötorgshall nära dig!
(Dvs den enda och bästa som ligger där den legat i över 100 år på Hötorget.)