Kopplingen må inte vara solklar men den finns där. Bland sejfiléer och dillströsslade laxpuddingar ligger små handgjorda mästerverk i dessertväg i fiskhandlarnas diskar. Perfekta komplement till den festliga havsmaten. Och på tal om festliga tillfällen så ligger ju Eurovision precis runt hörnet; en perfekt anledning att provsmaka sig fram till kvällens efterrätt!
Fiskeläget: Pekanbotten, citronbavaroise, kola och lemoncurd toppad med jordgubbar. Till höger har Ullis gjort magiska chokladmoussebakelser, en med enbart mörk choklad och en med digistivebotten, ljus- och mörk choklad.
Hav: Anders sprayar det sista lagret på en utsökt chokladmousse med pistagecreme och en crème brûlée a lórange är redo för servering i bardelen av butiken.
Melanders: Vaniljstinna pannacotta-askar och hemgjorda chokladbrownies är melodin.
Fisk och desserter går alltså hand i hand, som Eurovision och festmat! Kom förbi Hötorgshallen i veckan och förfesta <3