Adventskalender lucka 21: Vegansk mezebricka till julbord

I lucka 21 i Hötorgshallens adventskalender hittar vi ett vegansk julbord från Bosphorus i Hötorgshallen.

Julen behöver faktiskt inte vara köttets högtid, numera är det allt fler som skippar korv och skinkor till fördel för grönare alternativ. Och gröna alternativ, det är verkligen något du kan hitta hos Bosphorus Meze Store i Hötorgshallen! Här finns något för vegetarianen likväl som veganen, men även allergikern och den med specialkost som behöver veta exakt vad maten innehåller och var den tillverkas.

Nu kan du blanda ut julbordet med veganska alternativ, eller byta ut köttet helt och hållet med den veganska meze-brickan (Meze Deluxe) för 2-3 personer som imorgon kommer att kosta endast 189 kr. Detta innehåller den fräscha och färgstarka delibrickan:

Rostade kikärtor med aubergine och granatäppeldressing (i mitten), falafelbullar, hirsallad med tranbär, plommon och aprikos, handrullade vinbladsdolmar med julkryddor, fattier – filodeg med spenat, 6 olika röror – Ezme, Rosé humus, Olivröra, Aubergineröra, röd linröta med persilja, Humus.

Hötorgshallens adventskalender fortsätter fram till julafton med nya erbjudanden och produkttips varje dag. Följ oss på Facebook och Instagram för att inte missa morgondagens lucka!