Våren är här och till senaste numret av tidningen Hallen passade jag på att fråga några av Hötorgshallens handlare vad de tycker är det absolut bästa med våren när det kommer till mat. Här kan du läsa deras matiga svar!
Rowena från Mi Esquina:
”Chorizo! Det är så gott att grilla på våren. Även piroger är perfekt om man vill gå ut och njuta i vårsolen.”
Francika från Pallas Delikatesser:
”Salsiccia! Matglädjen och grillivern som vaknar i och med ljuset. Vi säljer fyra olika typer av Salciccia och de är alla perfekta att lägga på grillen.”
Felicia Strandberg från Taylors & Jones:
”Det bästa med våren är att vi börjar få in vår sommarkorv som vi har varje år. Förra året var det en söt korv med smak av äpple, och jag är verkligen spänd på att se vilken korv det blir i år. Generellt så köper folk fler rökta korvar, det verkar vara något man vill lägga på vårens grill.”
Men nu undrar jag förstås, vad tycker du är det bästa med våren?