5 mest lästa blogginläggen från 2016

Det är hög tid att knyta ihop säcken från förra året och ta nya tag. Hötorgshallens blogg uppdateras fem dagar i veckan året runt. Det blir ganska många inlägg tillslut. Därför tänkte jag att det vore på plats med en liten lista över de fem allra mest lästa inläggen från året som gått. Vi börjar med plats nummer fem.

#5. Marockanska inlagda citroner

Det här inlägget är ett av bloggens allra första inlägg från 2015 men det har varit lika populärt även under 2016. Och ja, visst är de svåra att motstå, de där klargula sötsyrliga citronerna?

#4. Mattrender 2016 och 2017

Förutom recept och konkreta mattips brukar bloggen då och då uppdateras med lite aktuella mattrender. Ett populärt inslag verkar det som! Här kan du läsa mer om trenderna som varit och kommer.

#3. Helstekt kalkon fylld med citronsmör

Hellbergs fågel och vilt tipsar om sitt allra bästa julkalkon-recept. Ett recept som baseras på Gordon Ramsays ”christmas turkey” och som verkar falla fler än bara butikschefen Peter Schenk i smaken.

#2. Zereshk polo ba morgh

Ett persiskt recept har slagit sig in på andra plats över årets mest populära blogginlägg. Det är Piccolino Bars recept på kyckling med berberisris, även kallat Zereshk polo ba morgh. Mums!

#1. Porchetta på fläsksida med honung och örtsalsa

Och på en överlägsen första plats rent statistik-mässigt hittar vi ett recept på hur du tillagar en delikat porchetta på fläsksida från G. Nilsson livs. Om du inte provat ännu är det kanske dags att testa nu?

Vilket var ditt favoritinlägg från året som gått? Och vad vill du se mer av här i bloggen under 2017?