zarellan som blev kvar från helgens lyxpasta

Rulltårta av färskost och catering för en

oliverFinservisens enda hela del lyfter fredagsoliverna till nya höjder!

Ibland känns det som att serveringen gör rätten. Mozzarellan som blev kvar från helgens lyxpasta ligger trött i kylen och körbärstomaterna börjar bli lite väl mogna i kanten. För att inte tala om färskosten som öppnas max en gång i veckan för att bres på ett kargt knäcke. Balsamicon har använts max en gång de senaste månaderna och olivoljorna börjar rada upp sig i hyllan.

Inte sällan inträffar scenariot ovan på en tisdag. Mittvägs in i veckan med få lovande attribut. Det är soligt men inte helt där ännu vilket innebär att mössor dras fram i skuggan. Dessa dagar har bara en lösning: vardagscatering för en.

Fina upplägg är inte reserverade för noggrant planerade fester och komplicerade råvaror. Det räcker med det som blev över helt enkelt. En middag på rester, det konceptet har vi stött på förr.

farskost1Buffelmozzarella2
Buffelmozzarellan, olivoljan och tomaterna hittar du i Hötorgshallen förstås, hos bland andra Carl’s Deli, Pallas delikatesser, Jacksons Ost, Saluplats ost, Österqvist, Sandins Frukt & grönt och Pieiras Livs. Ett framstående urval med andra ord!

sallad och yoghurt
Imorgon har saluhallen öppet mellan 10-18, välkommen!