Nyår inspiration Hötorgshallen

Nyårsinspiration från Hötorgshallens handlare

Nyår inspiration Hötorgshallen
Julmaten har lagt sig till rätta i kroppen, och det börjar bli dags att planera nästa festmåltid: Nyårssupén! Här kommer en liten spaning från några av handlarnas nyårserbjudande som du även hittar i Hötorgshallens app, på Facebook, och på hemsidan.

Munsbitar från Hav i Hötorgshallen
Havs vackra munsbitar är en fröjd både för smaklök och öga. De kostar 30kr/st och är den ultimata mingelmaten på nyårsfesten.

Löjrom från Hav i Hötorgshallen
Kronan på verket: rommen! Hav har odlad störrom från 495 kr/30 gram och äkta kalixlöjrom för 225 kr/hg.

Skaldjursplatå från Hav i Stockholm
Finalnumret från Hav är deras dignande skaldjursplateau för 450 kr. Den innehåller: 1/2 Am. hummer, 1/2 krabba, 2 havskräftor, 2 ostron, 150 g räkor, sås och bröd – passar för minst 2 personer. Även Fiskeläget har två varianter på skaldjursplateau: en lyxig variant för 420 kr/person och en mega-lyxig för 690 kr/person.

Hängmörad oxfilé från Latinamerikanska livsmedel
För dig som hellre har en köttigare nyårsmeny, så harLatinamerikanska livsmedel fyllt diskarna med hängmörad oxfilé att fira in det nya året med.

Prima Delikatesser
Prima Delikatesser erbjuder både ostbrickor och charkbrickor. De har även bunkrat upp med grillad spädgris – perfekt för nyårsmiddagen.

Carl's Deli i Hötorgshallen
Carl’s Deli erbjuder fina gå bort-presenter till nyårsvärdarna och goda tillbehör till supén.

Alla erbjudanden gäller fram till nyårsafton. Mer nyårsinspiration från Hötorgshallen kommer, så håll utkik här i bloggen!