Adventskalender lucka 19: Presentkorgar och julgåvor

I lucka 19 i Hötorgshallens adventskalender hittar vi den ultimata julklappen – delikatesskorgar. Prima Delikatesser bjuder på ett urval av bilder på sina senaste kreationer:

Julkorgen är lika trevlig att ge som att få, och den går att skräddarsy helt efter egna behov. Är  det en korv- och ostfantast eller någon som är svag för sötsaker som ska få korgen? Någon som älskar att laga nya maträtter och vill ha ingredienser eller någon som vill slippa stök i i mellandagarna och bara duka upp till dignande frukostbuffér med pålägg? Oavsett vad du söker så har Prima Delikatesser presentkorgen för dig.

Den som känner sig osäker på vad en ska lägga som innehåll kan känna sig trygg för här vet Prima deli precis vad som utgör en uppskattad presentkorg. Över tio års erfarenhet ligger bakom korgmakeriet och kunderna är alltifrån privatpersoner till myndigheter och alla slags företag mellan himmel och jord.

Kanske en ny jultradition? Just nu lyder erbjudandet: en korg fylld av godsaker för 1000:-kr inklusive budleverans till dörren inom Stockholms innerstad!  🌟🎁🌟  Maila in din beställning till catering@primadelikatesser.se

Hötorgshallens adventskalender fortsätter fram till julafton med nya erbjudanden och produkttips varje dag. Följ oss på Facebook och Instagram för att inte missa morgondagens lucka!