Höstens nummer av Hallen i tidningsfabriken

hallen-vinnare

Höstens nummer av Hötorgshallens prisbelönta kundtidning Hallen är på intåg. Just nu bakas den i tidningsfabriken. Själv bidrar jag som vanligt med sidorna som heter Matakademin, och den här gången kommer det bland annat att handla om nyttiga svampar, handlarnas favoritsoppor och en lektion i hur du gör din egen lingon- och äppelchutney!

Så här hälsar Hallens redaktör Peder Edvinsson om kommande numret:

Nästa Hallen kommer ut den 15 september och blandar vilt mellan Jens Linders bästa recept för stora köttbitar och tv-kocken Siri Barjes godaste vegetariska måltider. Dessutom bjuds det på förslag på frukostmenyer för både frossare och hälsomedvetna samt fyra handlares favoriträtter för hösten. Som vanligt kommer det att vara proppat med tips och tricks för hur du lyckas med säsongens råvaror, till exempel plockar vi in husmansklassiker lingon i en kryddig chutney.

backstage-chutneyfoto
En steg-för-steg-guide i hur du gör din egen lingon- och äppelchutney fotas (och smakas).

hallen-ht16-sofia-zetterqvist-11
Visste du att våra svenska svampar innehåller mängder av nyttigheter? Mer får du lära dig i kommande nummer av Tidningen Hallen. Dessa guldklimpar hittar du hos Sandins frukt & grönt i Hötorgshallen.

Håll utkik här i bloggen för att få veta när höstens Hallen-nummer finns att hämta hos oss. Så länge kan du läsa alla gamla nummer av Hallen här.