Bild från reportaget ”Kul glass” i nya magasinet Hallen nr 5.
Mor är så söt och god, klart hon ska ha en egen dag! Att dagen infaller imorgon, på veckans vilodag söndag är desto bättre, då kan en unna sig några rejäla skopor glass och frasiga plättar utan att behöva tillbringa jobbeftermiddagen i matkomans efterverkningar på kontoret.
På bloggen firar vi denna ljuva helg med suktande matbilder. Visserligen är skribenten lite väl hungrig i ögonblicket detta skrivs och kanske vore det i sin rätt att bjuda lilla mamma på något matigt också. Men få saker ändras med åren och när det är mors dag är det lätt att känna sig som ett barn igen och föreslå glass till middag.
Detta är därför en meny komponerad av ditt femåriga jag till din kära mamma (och dig själv förstås):
Plättar med pellets av vit choklad och hallon, perfekt frukost.
Vikta crèpes med chokladfyllning och espressoglass till brunch.
Mellis-smoothie med glaserade morotsmuffins. En grönsak gör sig till känna i dagens meny.
Sedan sockerkakstårta med creamcheese-topp och hallonströssel till middag!