Stockholm Food Week 2017, dag 2

Ludde på Fiskeläget tipsar om att de har extra bra pris på hälleflundra just nu!

Stockholm Food Week är i full gång och pågår till på lördag. Det är fyra dagar fullspäckade med matigt program i dubbel bemärkelse. Där finns matkändisar, provsmakningar, tävlingar och massor av festligheter. Varje dag har ett tema. Idag var dag 2 med tema fisk! Här tipsade vi om våra olika fiskhandlare.

Den som besökte Hötorgshallen idag behövde knappast gå hungrig för det fanns smakprover lite överallt. Här bjöd till exempel Österqvist delikatesser på Iberico-skinka och Fuet-salami!

Fiskeläget pratade på Hallen live om fisk och gav sitt bästa knep för att få den gravade laxen till jul att smaka gott. Blir du nyfiken? Gå förbi och prata med dem!

Stjärnkocken Fredrik Eriksson var på plats och bjöd på Salmalax med soyadressing och wasabi creme, med lax av högsta kvalitet från Hav. Kom och hämta receptet om du vill testa själv! Under hela Stockholm Food Week har Hav förresten bra pris på amerikansk hummer. Elin, som jobbar där, hälsar att den är fin och frisk i smaken. Humrarna kommer levande till Hötorgshallen och sedan kokas de på plats.

Här kan du se kommande dagars program. I morgon ser vi fram emot ännu en härlig dag på temat dryck. Under alla dagar uppdaterar vi även flitigt i instagram stories, visst följer du oss?

Öppettider under resten av dagarna av Stockholm Food Week:

Fredag 22/9, kl 10-19
Lördag 23/9, kl 10-16