t har det lilla extra, från personalens kunn

Handlarintervju med Espresso House konceptbutik i Hötorgshallen

Handlarintervju Espresso House 2
Hötorgshallens egna Espresso House är något alldeles särskilt. Allt har det lilla extra, från personalens kunnande till det kakaopudrade gräddet på mocha-latten. På eftermiddagarna är stämningen upprymd, saluhallens egna handlare tar en fikapaus och hänger i espressobaren medan kunderna laddar inför middagsshoppingen med handbryggt kaffe på egenrostade bönor.

Bloggen var förbi och hörde kort med Nicolas Sylvan, platschef på Espresso House i Hötorgshallen, om hans personliga favoriter och tips:

Hej Nicolas! Vad är din personliga favorit bland ert sortiment?
Vårt säsongskaffe, som passar bra nu när det har blivit lite varmare ute. Det har en smak av blodapelsin och rabarber. Men personligen tycker jag alltid att vårt senaste kaffe är det godaste, jag har druckit så mycket av de andra redan.

Vad är det ni säljer mest av?
Det Brasilianska kaffet Monte Alegre som går i choklad och nöt-toner. När jag berättar om våra olika kaffesorter, brukar det vara många som vill testa just detta.

Vad är det bästa med Espresso House i Hötorgshallen?
Det här är Espresso Houses enda konceptbutik. Vi har störst fokus på själva kaffet, och mindre på bakverken. Vi handbrygger på beställning vilket gör att vi kan bjuda på mer genuina smaker. Vi ställer in malningsgraden utefter varje kaffe. Utöver vårt egna kaffesortiment har vi även gästspelande kaffesorter.

Handlarintervju Espresso House