Nilsson Livs är en övervägande del av kötte

Hängmörad ryggbiff från Trollhättan à la G. Nilsson Livs


Hos G. Nilsson Livs är en övervägande del av köttet svenskt. Till exempel ryggbiffen ovan från Trollhättan som är hela 6 veckor hängmörad. Faktum är att det enda som inte är svenskt av köttet i butiken är lammracksen, de kommer från Nya Zeelands grönskande vidder.

Fråga gärna killarna på Nilssons varifrån köttet kommer och hur det ska tillagas, de har massvis med kunskap om råvarorna i butiken. Wille är grillexperten, Luis lagar fantastiska chorizo-, longaniza- och merquez-korvar och chefen Leffe har alltid något bra recept på lager, vilken bit du än väljer för dagen.

Idag på nationaldagen är Hötorgshallen dessvärre stängd, men imorgon kan du fylla på med svenskt kött inför veckans (förhoppningsvis många) grillkvällar igen. 10 slår portarna upp. Tills dess: glad nationaldag! Sweden on Google Android O Beta