Master Kebab

Världens bästa streetfood firas: Kebabens dag

Den 11 september är Kebabens dag och bör förstås firas med en riktigt god kebab till lunch eller middag. Kanske vill du söka dig till rötterna – åtminstone i Sverige? Hötorgshallen var ett av de första ställena som serverade kebab i Sverige. Året var 1979 och både Izmir kebab och Master kebab lockade nyfikna stockholmare till Hötorgshallen. Kebaben i Hötorgshallen håller (föga förvånande om vi får säga det själva!) hög kvalitet och allt kött produceras […]

Världens bästa streetfood firas: Kebabens dag Läs mer »

”Best kebab on the planet” #MasterKebab i Hötorgshallen

Det folk väljer att dela på instagram säger ändå rätt mycket om ett varumärke, och ifall en söker på #hötorgshallen så kommer det upp mycket lovord om kebaben i hallen. Det var ju trots allt i Hötorgshallen som Sveriges första kebab såldes på 70-talet. Kunderna sprider den bästa reklamen och ifall de är nöjda så är produkten allt som oftast bra. Så döm själva:  nedan är sagt om Master Kebab på instagram: Svea rikes bästa

”Best kebab on the planet” #MasterKebab i Hötorgshallen Läs mer »

Tavuk güveç enligt Master Kebab

Tavuk güveç är en klassisk turkisk kycklinggryta som tillagas i lergryta i ugnen och kombinerar enkla ingredienser till något helt magnifikt. Här kommer Master Kebabs bästa recept! Man känner sig verkligen hemma när mamma lagar tavuk güvec, och ärtor tycker jag faktiskt riktigt bra om. Extra gott blir det om det finns ris till också. Tavuk güveç enligt Master kebab Serves: 6 Ingredients 1 hel kyckling (fri från skinn och ben) 1 gul lök 2 potatisar 2

Tavuk güveç enligt Master Kebab Läs mer »