Handlarnas instagrams just nu

Den mesta bloggtrafiken, ja internettrafiken överlag, kommer från mobiler just nu. Därför tar vi en snabb insta-runda bland handlarna, när du ändå har mobben i handen:

@FinskaButiken

Självständighetsljus till den 6/12 och de officiella Finland 100-år ljusen finns i butiken nu i begränsat antal. Även ljuvliga berg med rågbröd, för inget är som ett riktigt mustigt och saftigt finskt rågbröd, som det här.

@PrimaDeli

Hos Balkanspecialisten delas det just nu bilder på lyxiga delikatessfat och fylliga presentkorgar. Eller som de själva skriver:

“Lite ost, lite chark och några mumsiga tillbehör, ring 08-216293 och beställ för avhämtning när det passar dig bäst”.

@Fromageriet

Vedugnstorkade fikon som tillbehör till ost och fluffig getost som kallas Chabichou. Snart är getostsäsongen slut kan en läsa till dig på Fromageriets instagram, bäst att köpa en i helgen då!

@CarlsDeli

På Carls Deli (en av handlarna synes till höger i bild) har de fått ett riktigt fint betyg på sina fantastiska luncher, hör här:

Carl’s Deli, located in Hötorgshallen, is one of my go-to place for authentic Italian cuisine in Stockholm. This restaurant and deli has very reasonable prices for the quality of food being served. At the pictures one can see some of my most recent lunches at this delicious place.

recensionen är av välföljda @sthlmfoodie

@ThelinsKonditori

Turkisk yoghurt med rabarberkompott och granola och tjusiga Gustav Adolfsbakelser (hans dag var ju häromdagen) kan skådas på Thelins instagram. För övrigt är Thelins experter på roliga, tidsenliga konditorbitar, in och följ!