Prinskorvarna har anlänt! Tex: Pork, Apple and Cinnamon hos Taylor & Jones..

 fyra-sorters-prinskorvstorlek
Taylor & Jones har fått in sitt fantastiska, handgjorda julsortiment av läckra korvar! Det finns fem olika sorter prinskorvar: prinskorv med fläskkött, prinskorv med nötkött,  Cocktail Pork (samma innehåll en traditional Pork), Pork, Apple and Cinnamon och Pork, Apple and Cranberry.

Hur gott?!

T&Js prinskorvar är egentolkningar av det traditionella receptet. Den ursprungliga varianten är rökt och har den karaktäristiska röksmaken, därför har Taylor and Jones adderad extrarökt bacon till den färska korven. Dessutom har de en prinskorv som är helt fläskfri så att precis alla svenskar kan äta prinskorv på julbordet! Den är gjord på nötkött och baconet har ersatts med hickorysås för att ge den rökta smaken.

För att tillfredsställa alla kring julbordet tillverkar Taylor & Jones även sin omtyckta engelska frukostkorv i prinskorvsstorlek. Denna kallar de Cocktail Pork. Den är gjord på bara fläskkött och därtill inga kryddor förutom lite salt. Gudomligt god enligt många. Och alltså även fläskkorv med äpple och kanel eller äpple och tranbär. Tillsammans är dessa korvar i olika nyanser ett vackert inslag på julbuffén.

När vi firar jul i kyla, regn och förhoppningsvis snö; firar man i Sydafrika jul i värme och då grillar man ju korv, eller hur? Den sydfrikanska bondkorven har rejäl karaktär av kryddpeppar och nejlika och passar perfekt på julbordet. För den som ännu söker något alldeles extra så finns det lyxig korv på anka, med en uns apelsin.

Det går bra att köpa korv till jul redan nu; då alla Taylor & Jones korvar fungerar utmärkt att frysa; den förlorar ingenting i kvalitet då den tinas långsamt – ta fram korven ur frysen ett dygn innan och tina i kylskåp.

prinskorv

Om du har ont om plats i frysen eller ont om tid innan jul så går det bra att förbeställa korv redan nu för att försäkra sig om att få det du önskar. Ring 08-4118191