lienska cannoli fyllda med vit- och mörk cho

Handlarintervju med Gelato bar

gelatobar1 gelatobar2
Krispiga digestivekexs, pistagenötter och saftiga bär: drömlik glass förtjänar mästerlig topping.

gelatobar3
Italienska cannoli fyllda med vit- och mörk choklad.

Fluffigt, krämigt och sammetslent. Pistagegrönt, citrongult, gräddvitt och vaniljprickigt. Därtill: frasigt, sockerpudrat och alldeles oemotståndligt. Du har precis klivit in i hallen från ingångarna mot Hötorget och får ett varmt välkomnande av Gelato bars sagolika glassdiskar. Varje vecka presenteras en butik här på bloggen och nu till påsk är det Kajsa Rådén som berättar om Gelato bars italienska dessertspecialiteter.

Hur länge har du jobbat i hallen?
Sedan oktober förra året.

Vad är din favoritprodukt i er butik?
Den söta blodgrape-sorbeten, för sin goda somriga och fruktiga smak.

Vad är kundernas favorit?
Hasselnötsglassen. Den har en mild smak som inte är alltför nötbetsk – nästan som nutella. Nötglass är italienarnas specialitet så många tar den för att se om vår glass är en bra italiensk glass.

Vad är det bästa med Gelato bar?
Vi säljer glass! Och allt är egenproducerat.