5 presenttips inför alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag, eller Single Awareness Day som det har kommit att heta på vissa håll, närmar sig med stormsteg. Vare sig du har en älskling, är en älskling eller hatar ordet älskling så kommer här 5 helt vardagliga presenter för att fira en vanlig dag som kommer att övergå i en ny dag utan några större sensationer.

1. Inca Cola

Bubbliga kultklassikern Inca-cola från Peru för tankarna mot Sydamerika, sol, stränder och noll par med hållande händer i parken som ser odrägligt lyckliga ut. En fördel med singellivet är att du kan boka en sista-minuten snabbare än du hinner skicka iväg ett sms och vänta på svar om det går att synka med den andras vecka eller ej. Burken med reseambitioner hittar du hos Mi Esquina.

2. Björnbär i sockerlag

Bättre ensamtid än med en tjock skiva bröd och utmärkta mängder björnbär i sockerlag får en leta efter. En burk av denna mörka magi hittar du hos Prima Delikatesser. Kräma med fördel på lite rumstempererad brie.

3. Taylor and Jones korvbok

Världsgoda smaker och kombinationer från korvriket Taylor & Jones i Hötorgshallen. Planera sommarens grillfester redan nu och prova dig fram till din ultimata korv.

4. Havs fisk- och skaldjurskokbok

Denna kokbok för rock ‘n’ roll-generationen som Hav själva kallar den kan du köpa över disken hos handlarna själva. Den gör sommaren olidligt önskvärd och lär dig samtidigt hur du ska göra den perfekta fiskhandlar-toasten hemma.

5. All baklava du kan önska dig

I slutänden handlar det om att leva i nuet och fira sig själv, dagen kanske inte kommer fastna men det kommer definitivt baklavasåsen på soffan, och det är väldigt värt det. Baklavan ovan är från La Gazelle.