Adventskalender lucka 6: Prisvinnande cheddar från Jacksons Ost

I lucka 6 i Hötorgshallens adventskalender hittar vi ostar från Snowdonia Cheese som du finner hos Jacksons Ost.

Snowdonia Cheese har på relativt kort tid blivit ett välkänt namn i ostsammanhang tack vare skickligt hantverk och nyskapande smaker. Ysteriet är situerat i vackra Wales och enligt dem själva är de omgivna av frisk havsluft och böljande vatten. Det låter fantastiskt, kanske är det därifrån inspirationen till ostskapandet kommer?

Ostarna finns i en mängd olika smaker, till exempel ingefära, picklad lök, tranbär, skotsk whiskey, portervin och brandy. Föga förvånande har flera av ostarna har tagit hem guldmedaljen i tävlingen Global Cheese Awards.

Välsmakande ostar från vackra landskap helt enkelt! Just nu erbjuder Jacksons dessa vinnande ostar till ett riktigt bra pris: 3 st 200-grammare cheddar kostar endast 200:-. Ordinarie pris är 79:-/st. Det betyder att du kan ge bort två i julklapp och behålla en själv. Eller behålla två.. Smaka och avgör.

Jacksons Ost hittar du på Hötorgshallens nedre plan.

Hötorgshallens adventskalender fortsätter fram till julafton med nya erbjudanden och produkttips varje dag. Följ oss på Facebook och Instagram för att inte missa morgondagens lucka!